25411 81800 - Μιχαήλ Βόγδου 20, Ξάνθη info@foret.gr

Το Blooming Tea, δηλαδή το τσάι που ανθίζει, αποτελεί αρχαία τέχνη στην Κίνα.
Πρόκειται για μια δέσμη από αποξηραμένα φύλλα τσαγιού τυλιγμένα  γύρω από ένα ή περισσότερα αποξηραμένα λουλούδια.

Μόλις η μαγική αυτή αρωματική μπαλίτσα ενωθεί με το ζεστό νερό, ανθίζει μπροστά στα μάτια σου αργά αργά σε ένα απίστευτα εντυπωσιακό λουλούδι.

Φτιαγμένο από τις υψηλότερες βαθμίδες ανοιξιάτικων πράσινων τσαγιών και φυσικών λουλουδιών, τα Blooming Teas όχι μόνο θα σας προσφέρουν εκπληκτικό οπτικό θέαμα αλλά και την απόλυτη γευστική απόλαυση.

Εκτός από το οπτικό θέαμα και τη γευστική απόλαυση, το blooming tea έχει και πολλά οφέλη για τον οργανισμό.

Είναι πολύ ευεργετικό για όσους πάσχουν από παχυσαρκία, χαμηλό μεταβολισμό, δερματικές διαταραχές, κακή όραση, δυσπεψία, κράμπες, φλεγμονές, χρόνιους πόνους, αναπνευστικές λοιμώξεις, υψηλή αρτηριακή πίεση, άγχος , στρες και κατάθλιψη.

Είναι Αντιοξειδωτικό
Οι κατεχίνες και τα φλαβονοειδή που βρίσκονται στο πράσινο τσάι είναι γνωστά για την ικανότητά τους να αναζητούν ελεύθερες ρίζες και να τις εξουδετερώνουν προτού προκαλέσουν χρόνιες ασθένειες, οξειδωτικό στρες ή φλεγμονές στο σώμα. Αυτό δίνει στο ανοσοποιητικό σύστημα μια σημαντική ώθηση.

Οφέλη στο δέρμα
Οι πολυφαινολικές ενώσεις είναι ιδιαίτερα καλές για την υγεία του δέρματος, καθώς δεν τονώνουν μόνο την αναγέννηση των νέων κυττάρων αλλά επίσης αποτρέπουν την καταστροφή του κολλαγόνου και άλλων κυττάρων του δέρματος που οδηγούν σε ρυτίδες και κηλίδες. Τέλος, το ανθισμένο τσάι μπορεί να προστατεύσει μερικώς το δέρμα σας από την υπεριώδη ακτινοβολία και να μειώσει τα σημάδια γήρανσης και βλάβης από τον ήλιο.

Οφέλη στο αναπνευστικό
Εάν πάσχετε από βήχα, κρυολόγημα ή συμφόρηση, το ανθισμένο τσάι μπορεί να βοηθήσει στην γρήγορη απομάκρυνση της βλέννας και να εξαλείψει τη φλεγμονή των αναπνευστικών οδών σας. Αυτό θα βοηθήσει στην ελάττωση των συμπτωμάτων, ενώ οι αντιμικροβιακές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες του πράσινου τσαγιού θα καταπολεμήσουν οποιαδήποτε μόλυνση.

Πόνοι και Φλεγμωνές
Η αντιφλεγμονώδης και αναλγητική φύση του πράσινου τσαγιού είναι γνωστή, που σημαίνει ότι αυτό το τσάι μπορεί να βοηθήσει σε περιπτώσεις χρόνιου πόνου, αρθρίτιδα , ουρική αρθρίτιδα , πονοκεφάλους , αιμορροΐδες και αρθρώσεις, ενώ παράλληλα παρέχει ανακούφιση σε αυτούς που αναρρώνουν από τραυματισμούς και χειρουργικές επεμβάσεις.

Καρδιά
Το πράσινο τσάι είναι εξαιρετικό για την υγεία της καρδιάς, καθώς μπορεί να μειώσει τα επίπεδα της LDL χοληστερόλης , που είναι η «κακή» μορφή χοληστερόλης που εναποτίθεται στις αρτηρίες και τα αιμοφόρα αγγεία, οδηγώντας σε αθηροσκλήρωση και άλλες καρδιαγγειακές επιπλοκές.

Όραση
Το ανθισμένο τσάι μπορεί να βοηθήσει την όραση, χάρη στην πλούσια προσφορά βιταμίνης Α και άλλων δραστικών συστατικών. Αυτό το αντιοξειδωτικό μπορεί να αποτρέψει την εκφύλιση της ωχράς κηλίδας και να επιβραδύνει την έναρξη του καταρράκτη.

Ενισχύει τον μεταβολισμό
Η περιεκτικότητα σε καφεΐνη του πράσινου τσαγιού είναι γνωστό ότι παρέχει μια μεταβολική ώθηση, υποστηριζόμενη από μια σειρά από άλλα θρεπτικά συστατικά που μπορούν να βοηθήσουν στη βελτιστοποίηση των σωματικών λειτουργιών. Αυτό μεταφράζεται επίσης σε μείωση του σωματικού βάρους, καθιστώντας το ανθισμένο τσάι μια δημοφιλή επιλογή για όσους θέλουν να χάσουν τα περιττά κιλά τους.

Πρόληψη του καρκίνου
Τα αντι-μεταλλαξιογόνα αποτελέσματα του πράσινου τσαγιού είναι ευρέως αποδεκτά και γνωστά και η αντιοξειδωτική ικανότητα αυτού του παγκοσμίως αγαπημένου τσαγιού είναι αναμφισβήτητη. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τον κίνδυνο πολλών τύπων καρκίνου, ιδιαίτερα του καρκίνου του μαστού, του προστάτη, του παχέος εντέρου και του ήπατος.

Στρες
Η εξισορρόπηση των ορμονών του στρες και η χαλάρωση είναι εγγυημένη με το ανθισμένο τσάι, τόσο κατά την παρασκευή του όσο και στην κατανάλωση! Οι κατεχίνες και οι πολυφαινόλες συμβάλλουν στην ισορροπία των ορμονικών επιπέδων και προκαλούν την αίσθηση της ηρεμίας, ενώ η αισθητική εμπειρία που βλέπει το ανθισμένο λουλούδι τσαγιού να ξεδιπλώνεται είναι μια μορφή διαλογισμού από μόνη της!

Offline ! We will start taking orders in

0Hours 0Minutes 0Seconds